← Vis alle medlemskaber

Årskort

Årskortet giver fri adgang til Glyptotekets fantastiske samling, særudstillinger, omvisninger, særpris til arrangementer og adgang til eksklusive oplevelser og tilbud kun for årskortholdere.

Årskortet er personligt og er gyldigt fra din ordre bliver gennemført.

Gode grunde til at købe årskort:

1. Du får fri adgang til et stærkt særudstillingsprogram, der omfatter både skulptur, maleri, historisk materiale og samtidskunst.

2. Du får særpris til de mange livearrangementer i et varieret program med koncerter, teater, torsdagsbar, madevents, debat, litteratursamtaler og børneaktiviteter. Derudover har du mulighed for at se nye udstillinger før alle andre til eksklusive årskortholder previews.

3. Du får fri adgang til Nordens største antiksamling med 6.000 års kunst. Her er arkitektur i verdensklasse, marmor og palmer ad libitum og plads til fordybelse og højt til loftet.

4. Du kan komme gratis med på omvisninger hver søndag. Bliv klogere på kunsten, når vi dykker ned i skiftende temaer, tendenser og perioder i kunsten. 

5. Du får 10 % rabat i museumsbutikken. Her kan du bl.a. finde smukke kunstplakater, bøger og figurer til hjemmet, og malebøger, puslespil og fantastiske fortællinger til de mindste. Der er altid gode bud på den perfekte værtindegave, adventsgave eller selvforkælelse. Rabatten gælder selvfølgelig både, når du køber i butikken på museet og online. Se et udvalg fra museumsbutikken her.

6. Du får 10 % rabat i museets café, Picnic. Nyd Vinterhavens stemning, mens du får serveret hjemmeristet kaffe, lækker frokost, udsøgt kage eller et glas vin i museumscaféen – altid af kvalitetsråvarer fra lokale leverandører. Picnic er oplagt til en date, en venindetur, et familiebesøg og en business lunch.

Hvis du allerede har et årskort, vil du få en email med et link til fornyelse med rabat inden gyldighedsperioden udløb.